28 Mart Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ 112 Umke Personelinden “Evde Kal” Mesajı

112 Umke Personelinden “Evde Kal” Mesajı

Doğubeyazıt Gürbulak sınır kapısında kurulan Sahra Hastanesinde görevli Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü UMKE birimi çalışanları korona virüs ile mücadele kapsamında vatandaşlara “Evde kal” mesajı verdi.

Erzincan’da zaman ve yer kavramı gözetmeksizin fedakârca çalışan 112 Umke Personeli korona virüs ile mücadele kapsamında vatandaşlara Gürbulak sınır kapısında ki Sahra Hastanesinden ‘Evde kal’ mesajı verdi.

Sahra Hastanesinden görevli sağlık çalışanları sosyal medya üzerinden yaptıkları görsel ile vatandaşlara çağrıda bulundu. Sağlık çalışanları ellerindeki kâğıtlara yazdıkları, “evde kal” yazısı ile çekildikleri fotoğrafla tüm Erzincan halkına mesaj göndererek ‘’Sağlık İçin Çalışıyoruz Evde Kal Türkiye’’ dediler.  Akciğer hastalığına neden olabilen ve tedavi edilmediğinde ağır akut solunum yolu yetersizliği sendromu gibi hastalıklara yol açan Korona virüsünün zararını en aza indirebilmek için evde kalmak, temastan kaçınmak büyük önem arz ediyor.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …