Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ 2 bin 869 talep yerine getirildi

2 bin 869 talep yerine getirildi

Erzincan’da 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların ihtiyaçlarının ikametlerinde giderilmesi amacıyla, AFAD koordinasyonundaki Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri çalışmaları aralıksız sürdürüyor.
Erzincan’da 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların ihtiyaçlarının ikametlerinde giderilmesi amacıyla, AFAD koordinasyonundaki Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri ve belediyelere bağlı ekiplerin çalışmaları sürüyor. Erzincan’da 65 yaş üstünden gelen 2 bin 869 talep yerine getirildi.
Erzincan AFAD Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması için AFAD hizmet binasında kurulan Vefa İletişim Merkezi tarafından toplamda: 112 Çağrı merkezinden bin 637 çağrı, 155 çağrı merkezinden bin 194 ve 156 çağrı merkezinden 238 çağrı, diğer birimler tarafından yönlendirilen ve bireysel olarak yapılan 98 çağrı cevaplandırılarak, toplamda 2 bin 869 talebin yerine getirildiği ifade edildi.
Sokağa çıkma kısıtlaması kararının ardından Erzincan’da Vefa Sosyal Destek Grubuna ulaşan vatandaşların talepleri yerine getirildi.
Yetkililer, salgının yayılmaması için, alınan tedbirlere uyulması çağrısında bulundu.
Kısıtlaması olan vatandaşların haricinde kalanların da zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını isteyen yetkililer, “65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların taleplerini yerine getirmek için yeterli sayıda personel ve araç görevlendirmesi yaptık. Ekiplerimiz görev başındadır.” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …