Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Aksun Gazetemizi Ziyaret Etti

Aksun Gazetemizi Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun seçim çalışmaları kapsamında Kazankaya Gazetesini ziyaret etti.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İli Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun il genelinde ziyaretlerini sürdürüyor.
Bu kapsamda Kazankaya Gazetesini ziyaret eden Aksun, Gazetemiz sahibi Mustafa Özsoy ile görüştü. Yapılan ziyarette bir açıklama yapan Aksun, seçim çalışmaları kapsamında bugün Merkez çarşısındayız.
70 Günü aşkın bir sürede seçim çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Allah nasip ederse 1 Nisan’da mührü devralabilmek için bütün hemşehrilerimizle işbirliği içerisinde Seçim çalışmalarımızı yürütmekteyiz.
Bugün Erzincan’da her kesimden insanın ittifak ettiği şekilde Allah nasip ederse 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında mühür teslim edilmiş olacaktır dedi Kazankaya Gazetesini sahibi Mustafa Özsoy ise ziyaretlerinden dolayı Bekir Aksun’a teşekkür ederek seçim çalışmalarında kendilerine başarı dileklerini iletti.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …

Bir cevap yazın