Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Arazi Yangını korkuttu

Arazi Yangını korkuttu

Erzincan’ın Ulalar Mahallesi Özgürlük Cadddesi Özgürlük sokakta 40 dönümlük arazi üzerinde çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu.
Yangının Erzincan Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirilmesi üzerine bölgeye kısa sürede giden ekipler yangına müdahale etti. Rüzgarın şiddetlenmesi ve arazinin engebeli olması itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı.

Rüzgarında şiddetini artırarak yangının kontrolden çıkmasıyla olay yerine Erzincan Kavakyolu Müdürlüğü İtfaiye aracı ve personeli, Erzincan Çukurkuyu Müdürlüğü İtfaiye aracı ve personeli, Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü araçları olay yerine geldi. Toplamda 4 itfaiye aracı ve çok sayıda itfaiye ekibi ile yangına müdahale eden ekipler yangını 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altında aldı. Yaklaşık 40 dönüm arazi ve içerisinde bulunan 3 ev, 4 ahır ve arazi içerisinde ki samanlara yangın sirayet etmeden itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi ve vatandaşların yardımı ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Alan içinde yer alan ağaçlar ve bitki dokusu büyük zarar gördü. Olayla ilgili 2 kişi ifadeleri alınmak üzere Erzincan Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Yangının çıkış sebebi Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından araştırılıyor.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …