28 Mart Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Çifte Mutluluk Yaşadılar

Çifte Mutluluk Yaşadılar

Erzincan’da korona virüs salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evinden dışarı çıkamayan ve 23 Nisan’da doğum günü olan küçük öğrenciler unutulmadı. İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, öncülüğünde gerçekleşen programda minik öğrencilerin hem doğum günleri hem de çocuk bayramı kutladı.
Cumhuriyetin temellerini atan Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 100. yılının kutlandığı ve aynı zamanda dünyadaki tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Erzincan Merkezde 23 Nisanda doğan anaokul, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için doğum günü etkinliği düzenledi.

Erzincan Valiliğinin de destekleri ile süslenen araçlarla başta Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün olmak üzere okul müdürleri 23 Nisan günü doğan öğrencileri evlerinde doğum günü sürprizi yaptılar.
‘ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖZLEDİK’
İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, minik öğrenciler ile sohbet ederek hem doğum günlerini hem de çocuk bayramını kutladı.
Gün “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve doğum günü kutlamak için buradayız. Siz okulda değilsiniz, biz bütün öğrencilerimizin yanındayız. Sizleri çok özledik, inşallah bu hastalıktan kurtulur kurtulmaz okullarımız açılacak öğrencilerimizi, okullarıyla kavuşturup, okullarda koşuşturmanızı izleyeceğiz” dedi.
Gerçekleşen doğum günü sürprizi nedeniyle büyük heyecan yaşayan öğrenciler düzenlenen doğum günü sürprizi için teşekkür edip 23 Nisan çocuk bayramı şiirleri okudular.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …