18 Nisan Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ ERZİNCANSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR GEREĞİ YAPILACAKTIR

ERZİNCANSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR GEREĞİ YAPILACAKTIR

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman Erzincanspor bizim için çok önemli, Erzincanspor’a talip olan olursa olacak olmazsa devreye gireceğiz. Biz hiç bir şeyden çekinmiyoruz derken, Milletvekili Burhan Çakır ise, Biz Erzincansporun yanındayız, ne de gerekiyorsa yapmaya hazırız. Kimse endişe etmesin, aday çıkmazsa biz kulübü ortada bırakmayız ne gerekiyorsa yaparız. 134 Milyonlu bir stadı yapan irade Erzincanspor’u da ortada bırakmaz dedi.Program yapımcılığını ve sunuculuğunu Muammer Yıldıztaşı’nın yaptığı ERT Ekranlarında yayınlanan Pozitif Pencere programına konuk olan AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, son günlerde gündemde olan Erzincaspor konusuna değindiler.
KONGREYE DAVET GELMEDİ
AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Erzincanspor bizim şehrimizin takımı, Erzincanspor geçmişte acılar yaşayan bir takım, Erzincanspor denilince hepimizin yüreği atıyor ama Erzincasnpor camiasın şunu bilmelerini isterim, Erzincanspor’un bu halde olmasına en çok üzülenlerden biri kulüp başkanı sonrasında ise Şehri yönetenlerdir, Kimse bu durumda olmasını arzu etmez, ama sabredeceğiz Erzincanspor ortada kalmayacaktır, Erzincanspor inanıyorum ki önümüzdeki dönemlerde daha güzel yerlere gelecektir dedi. Geçen hafta Erzincanspor’un kongresi vardı bana soruyorlar acaba niye katılmadınız.

4 Temmuz da benim meclis çalışmamız olduğu için gelemedim. Ama bize de davetiye de gelmedi.
ERZİNCANSPOR ORTADA KALMAZ
Ben buradan Binali beye Teşekkür ediyorum, Erzincanspor’a 9 Milyon lira sponsorluk sağladı. Bizim farklı firmalar ile görüşmemiz var, burada başkan belirlendiği zaman , yine bu işi yapacağız, Erzincasnpor’u onlar ne kadar seviyorsa ben onlardan daha çok seviyorum. Erzincanspor ortada kalmaz, Biz önümüzdeki günlerde bir spor şurası yaparak Erzincanspor’a neler yapabiliriz, Erzincanspor’u başarılı kılmak için herkesin görüşünü alacağız.
Biz Erzincansporun yanındayız, ne de gerekiyorsa yapmaya hazırız. Kimse endişe etmesin, Perşembe günü Genel Kurulumuz var, aday çıkmazsa biz kulübü ortada bırakmayız ne gerekiyorsa yaparız. 134 Milyonlu bir satı yapan irade Erzincanspor’u da ortada bırakmaz dedi.
BAŞKAN TAYİN ETMEK İSTEMİYORUZ
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ise konuşmasında Erzincanspor’un bir başkanı bir yönetimi var, şu ana kadar Erzincanspor’da büyük bir sıkıntı oluşmadı. Şimdi bir kongre yapıyorlar ve bu kongrede başkan seçilecek. Biz bu başkanı tayin etmek istemiyoruz. Böyle bir olgu var birileri talimat vermesin, tamam o zaman oturun başkanımızı seçelim, Başkanı Erzincanlı seçecek, Başkan seçildikten sonra çalışmalarımız devam edecek.
Ortalıkta bir söylenti var, Anagold sponsporluk noktasında ne buz patenine evet dedi nede Erzincanspor’a, Anagold ile görüşmelerimiz devam ediyor. Önemli olan bir yönetimin oluşması, Kulüp Başkanı Ahmet Bey ben yokum diyorsa, şimdi yeni bir arkadaş gelecek bizde destek olacağız.
Erzincanspor bizim için önemli. Erzincanspor’a talip olan olursa olacak olmazsa devreye gireceğiz. Biz hiç bir şeyden çekinmiyoruz dedi.

Diğer Haberler

Cumhur İttifakı Olarak Erzincan’da Belediyeyi Kazanacağız

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, 31 Mart Yerel Seçim sürecini değerlendirerek Erzincan’da Cumhur ittifakıyla …

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …