28 Mart Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Koruyucu aileler ile bir araya geldiler

Koruyucu aileler ile bir araya geldiler

Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammer Doğan koruyucu aileler ile hizmetten yararlanan çocuklar ile özel bir kafede sabah kahvaltısında bir araya gelerek özel dakikalar geçirdiler.
Yapılan etkinlik ile ilgili bilgi veren Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammer Doğan, “Bu dünyadaki en önemli varlıklarımız çocuklarımızın karne başarısını kutlamak ve koruyucu ailelerimiz ile hizmetten yararlanan çocuklarımızla bir arada olabilmek için düzenlenen sabah kahvaltısında koruyucu aileler ile bir araya geldik” dedi.

Aile çalışma ve sosyal hizmetler İl Müdürü Muhammer Doğan konuşmasında; “Tarihimiz kimsesizlerin kimi olmuş nice iyilik öyküleriyle doludur. Bunların en önemlisi her gün gönülden büyüyen koruyucu aile hizmetlerimizdir. Merhamet duygusu kuru bir ifadeden öte tarihimizde sosyal barışın ve muhtacı korumanın ve kollamanın yegâne harcı olmuştur. Sizler o kadar ulvi bir iş yapıyorsunuz ki Çocuklarımızın gözlerinden taşan her bir umut ışığı eminim ki sizlere karşılığı olmayan manevi doyum sağlayacaktır.
Bu konuda sizlerin destekleri çok önemli ve bu hizmetin yaygınlaşması içinde sizler toplumun birer gönül elçileri, çocuklarımızın unutamayacağı ailelerisiniz. Sizlere devletimiz ve çocuklarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Sizleri bu çocuklarla buluşmasına vesile olan tüm çalışma arkadaşlarıma da emekleri için teşekkür ediyorum. ” dedi.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …