Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Milletvekili Karaman’ın Acı Günü

Milletvekili Karaman’ın Acı Günü

Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman’ın kayınpederi Recep Şahin hayatını kaybetti.
Sivas’ın Gölova ilçesine bağlı Günalan Köyünde düzenlenen cenaze merasimine Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan eski Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Sivas Belediye Başkanı Sayın Hilmi Bilgin, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Gölova Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, bazı kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vefat eden Recep Şahin’in naaşı, Günalan Köyü Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Cenaze töreninin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve beraberindeki heyet Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ve cenaze yakınlarına taziyede bulunarak, sabırlar dilediler.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …