Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Ulalarspor hazırlıklarını tamamladı

Ulalarspor hazırlıklarını tamamladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Liginde hafta sonu deplasmanda Torul Belediyespor ile karşılaşacak olan Erzincan Ulalarspor hazırlıklarını tamamladı. Takımda keyiflerin yerinde olması dikkat çekiyor.
BAL Ligi 3’üncü Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Erzincan Ulalarspor, Torul Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

HEDEF ÜÇ PUAN
Teknik Direktör Yılmaz Toyran nezaretinde çalışmalarını sürdürün Erzincan temsilcisi Ulalarspor, Torul deplasmanından Üç puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Antrenmanlarda istekli ve hırslı olan futbolcular, Torul deplasmanından galibiyetle döneceklerine inanıyorlar.Torul karşılaşmasının zor geçeceğini ifade eden Teknik Direktör Yılmaz Toyran, karşılaşmada gülen taraf olmayı istediklerini belirtti.
OLAYA MAÇ MAÇ BAKIYORUZ
Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Toyran, “Son haftalarda çok iyi bir çıkış yakaladık. Kadromuza yaptığımız takviyeler ile iyice güçlendi. Çocuklar çok iyi kaynaştı. Takım içindeki birlik beraberliği sağladık ve bu da maçlarımıza yansıdı. Bu çıkışı Torul karşısında da sürdürmek istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde yapıyoruz. Oyuncularım çok istekli, onların istekli ve hırslı olması bizleri memnun ediyor. Olaya maç maç bakıyoruz. Futbolda bir sonraki maçı kazanamazsanız daha öncekinin anlamı kalmıyor. İnşallah sahadan iyi bir sonuçla ayrılırız” İfadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …