Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ “Çocuklar Oynasın” sergisi açıldı

“Çocuklar Oynasın” sergisi açıldı

Köylerdeki anaokullarına oyuncak yardımı için ‘Çocuklar Oynasın’ isimli sergi açılışı gerçekleştirildi.
Erzincan AVM Park da açılan sergiye Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Kurum Müdürleri, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ziya Yavuz, Kursiyerler ile çok sayıda vatandaş da katıldı.
Sergi; Mozaik, Filografi, Takı Tasarım, El Nakışı, Kokulu Taş, Kokulu Sabun, Mefruşat, Hüsnü Hat, Teship, Tel Kırma ve Kağıt Rolyef dallarından oluştu. Sergide 170 kursiyerin el emeği göz nuru eserleri büyük beğeni topladı.
Erzincan Vali Yardımcısı Fatih Kara açılış sonrası stantları tek tek gezerek eserleri yakından inceledi.
Program hakkında kısa bir açıklama yapan Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Kara şu ifadelere yer verdi. Kara açıklamasın da; “Milli eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği ve Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan serginin açılışının gerçekleştirdik. Onlarca öğretmenimizin yüzlerce kursiyerin verdikleri emek neticesinde böyle bir kıymetli eser topluluğu ile karşı karşıyayız. Sergiyi daha anlamlı kılan ise sergiden elde edilen gelirin köy okullarında okuyan çocuklarımıza oyuncak olarak dönecek. Yani niyet hayır akıbet hayır emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Serginin 31 Aralık saat 17.00’a kadar açık kalacağını belirten Vali Yardımcısı Kara; tüm hayırseverleri buradaki eserleri satın almaya bekliyoruz ” dedi.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …