Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Hacı Ali Akın Meslek Yüksek Okulu’nda Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Hacı Ali Akın Meslek Yüksek Okulu’nda Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Erzincan Üniversitesi Kemaliye Hacı Ali akın Meslek yüksek okulunda 2016/2017 Akademik yılı mezuniyet töreni geniş katılımla gerçekleştirildi.
Bilgi Yönetimi, Laboratuvar ve Veteriner Sağlık, Mimari Restorasyon, Mimari Dekoratif bölümlerinden mezun olan 120 öğrenci, mezuniyet belgelerini alarak kep fırlattı.
Kemaliye Hacı Ali akın Meslek Yüksek Okulu’nun mezuniyet töreni, kampus alanında gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine, Kemaliye Kaymakamı Mustafa İlhan, Belediye Başkanı Mustafa Haznedar, Hacı ali akın Meslek Yüksek Okul Müdürü Yard.Doç.Dor.hanefi Aysöndü, akademik ve idari personel ile çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından öğrencilere hitaben konuşan Meslek Yüksek okulu Müdürü Hanefi Aysöndü , mezun olan öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak; “Hepinizin geleceğe ümitle bakmanızı ve mesleki hayatınızda başarıyı yakalamanızı ümit ediyoruz” dedi. Kemaliye Hacı ali akın Meslek Yüksek okulu olarak geniş bir aile olduklarını vurgulayan Aysöndü, öğrencilerin başarılarının kendilerini mutlu ettiğini söyled. Protokol konuşmalarının ardından Kaymakam Mustafa ilhan, Belediye Başkanı Mustafa Haznedar e Yüksek Okul Müdürü Hanefi Aysöndü tarafından okul başarı sıralamasında yer alan dönem birincisi Merve Mürekkepçi, dönem ikincisi Çiğdem Demiral ve dönem üçüncüsü, Cansu Fırat’a belge ve ödülleri verildi..Daha sonra ğrenciler, davul zurna eşliğinde yoğun geçen eğitim-öğretim dönemi yorgunluğunu halaylar çekerek attılar. Öğrencilerin topluca kep atması ile tören sona erdi.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …