Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Mumcu: Yaz Spor Okullarına Yoğun İlgi Var

Mumcu: Yaz Spor Okullarına Yoğun İlgi Var

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü 2016- 2017 yaz spor okullarının açılışını yapıldı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan İl Müdürü Burak Mumcu, 34 branşta çalışmaların başladığını ve yaz boyunca öğrenciler için iyi bir aktivite olacağını dile getirdi.
Gençlik Spor Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki çeşitli alanlarda öğrencilere eğitim veren branş salonlarında öğrencilerin daha verimli bir yaz dönemi geçirilmesi amaçlanıyor.
Konuyla ilgili olarak açıklamarda bulunan Mumcu; “Yaz spor okullarımızın açılışını yaptık. Toplam 34 branşta ve 4 engelli branşında spor çalışmalarımız başladı.
Çok yoğun bir ilgi var. Geçen sene 4 Bin 700 idi, bu sene %15’lik bir artış var. Şimdiden Temmuz ayının ilk haftası kayıtlarda belli oldu. Yüzme havuzumuzda oldukça fazla doluluk oranlarına ulaştık. Artık orada ek antrönörlerle, ek kurslarla sayıyı artırmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz gençlik faaliyetlerine, kuran kurslarına,gençlik merkezinde de yaptığımız diğer faaliyetlere de yoğun bir katılımla devam etmekteler.Buradan tüm ailelere bir aylığına da tatile gelmiş olsalar dahi 15 gün tatile gidecek olsalar dahi her dönem kayıtlarımız eylül’e kadar devam edecek .Eylül’e kadar çocuklarımızı gençlik spor il müdürlüğümüzün ve gençlik merkezimizin faaliyetlerine katılmaya ben buradan davet ediyorum, teşekkür ederim” dedi.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …