28 Mart Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ 1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor Projesi Ödül Töreni Düzenlendi

1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor Projesi Ödül Töreni Düzenlendi

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Güzel Sanatlar Liseleri öğrencileri önderliğinde gerçekleşecek sanatsal etkinliklerle “Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi” kapsamında bulunan okullardaki öğrencilerin kişisel gelişimlerini ve sosyal etkileşimlerini sağlamak amacıyla “1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor” projesi düzenlendi. Projeye katılan öğrencilerin resim ve müzik alanlarında hazırladıkları eserler Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşturulan komisyon tarafından değerlendirilerek resim ve müzik alanlarında Erzincan’da birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrenciler seçildi. Resim alanında Gül Celal Toraman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Zeliha Fırın birinci, İpekyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ali İhsan Öz ikinci, Hacı Ali Akın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ceyda Tunçarslan üçüncü, müzik alanında İpekyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Firdevs Kalkan birinci, İpekyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ece Aydın ikinci, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Helin Demirağ üçüncü seçildi.
Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Bakan Yardımcısı SMahmut Özer’in katılımıyla 24/06/2021 tarihinde 81 ilde eş zamanlı olarak çevrimiçi ödül töreni düzenlendi. Yarışmada birinci olan öğrencilere dizüstü bilgisayar, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere tablet hediye edildi. Ayrıca öğrencilere rehberlik eden Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Zeynep Buse Bulut, Dilara Yağmur Çulha, Umutcan Dursun ve Berrin Ateş’e teşekkür belgesi, çalışmalarda gönüllü olarak görev yapan Erzincan Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri Derya Taşkıran, Levent Kandemir, Aslı Şen Yürek ve Gökşen Ağgön’e başarı belgesi takdim edildi.
İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, “Projeye gönüllü olarak destek veren Erzincan Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmenleri Derya Taşkıran, Levent Kandemir, Aslı Şen Yürek ve Gökşen Ağgön, öğrencilerimize rehberlik eden Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Zeynep Buse Bulut, Dilara Yağmur Çulha, Umutcan Dursun ve Berrin Ateş ve projeye katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkür ederim” dedi.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …