25 Nisan Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ AnaGold 24Erzincanspor Kulübü Yönetiminden EGC’ye Ziyaret

AnaGold 24Erzincanspor Kulübü Yönetiminden EGC’ye Ziyaret

AnaGold 24Erzincanspor kulübü yönetimi Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette 24Erzincanspor yönetimi hafta sonu oynanacak olan Playf-of maçı hakkında açıklamalarda bulundu.
Gerçekleştirilen ziyarete AnaGold 24Erzincanspor kulübü başkanı Hüseyin Akpınar, teknik direktör Ahmet Yıldırım ve kulüp yöneticileri katıldı. Hafta sonu oynanacak Ankara spor maçını değerlendiren yönetim zorlu maçtan puan ve puanlar alarak hedefimiz olan 1.lige çıkacaklarını dile getirdiler.İlk olarak gazetecilerin sorularını cevaplayan AnaGold 24Erzincanspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, istedikleri hedef doğrultusunda ilerlediklerini kaydederek konuşmasında şunlara yer verdi: ‘ Buna da 1 maç kaldı sadece. Kulübümüze, taraftarımıza , şehrimize sevindirmek adına play of için Ankara spor ile oynayacağız. Berabere bittiği takdirde ikimizde playf of kalmış oluyoruz. Son maç olmasına rağmen iyi bir ortam oluştu. Saha içindeki birliktelik çok iyi oldu yönetimle birlikte. Hedefimiz play ofa kalmak ve playf of a kaldıktan sonrada yeni bir hedef belirlemek. Playf of dan çıkmak için elimizden geleni yapacağız.
Rakibimiz deplasmanlarda en iyi oynayan takımlardan bir tanesi. İki takımada beraberlik yaradığından dolayı çok zor olacağını tahmin etmiyorum. Ama biz iyi hazırlanıp oyun disiplini ile saha içinde ki mücadelemizi gösterip playf- of a kalmak istiyoruz. Her maça final havasında çıkıyoruz. İstediğimiz hedeflere de ulaştık. Takımda şuan eksik oyuncu yok. Her oyuncu hazır bekliyor’ diye konuştu.
Ardından söz alan AnaGold 24Erzincanspor Kulübü Başkanı Hüseyin Akpınar, : ‘ Playf- of a kaldığımız zaman şampiyonluğun en büyük adayı Erzincanspor olacağını belirterek konuşmasında şunları kaydetti: ‘24Erzincansporun kalitesi ortada. Geçen sene playf of dan döndük ama bu sene playf of da çıkacağız diye düşünüyorum. Biz inandık bu düşünceye. Takıma güvensinler takımı desteklesinler. Şehrin takımı biz inandığımız zaman yapamayacağımız hiçbir şey yok. Bu takımın birinci lige çıkmaması için hiçbir engel yok. Erzincan’ın en büyük arzusu birinci lig de bir takım olması. Her şey de şuan müsait konumda. Biz mücadelemizi ortaya koyacağız. Bu maçta iyi bir futbol ile 3 puanı alırsak sıralamada iyi bir yere gelip ev sahibi konumunda maça çıkmış olacağız.
12 numaranın varlığını hissediyoruz
Cumartesi günü bütün taraftarımızı bekliyoruz. Geçen 8 bin kişi kadar bir taraftarla oynadık ve futbolcularda coşkulu oynadı. 12 numaranın varlığını hissediyoruz biz. Anagold 24Erzincanspor’u kısa bir zamanda birinci lige çıkartacağız. Hocamızın da çalışmalarının karşılığını alacağız. Hepimiz mesai harcıyoruz. Takımda şuan sakat oyuncada yok. Ankara maçını alıp önümüze bakmak istiyoruz’ dedi.

Diğer Haberler

Cumhur İttifakı Olarak Erzincan’da Belediyeyi Kazanacağız

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, 31 Mart Yerel Seçim sürecini değerlendirerek Erzincan’da Cumhur ittifakıyla …

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …