18 Nisan Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Erzincan Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Erzincan Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Sokağa çıkma yasağında İnsanlar sokağa çıkamadıkları için aç kalan sokak hayvanlarına Erzincan Belediyesi sahip çıktı.
Bu kapsamda koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı nedeniyle aç kalan sokak hayvanlarına Erzincan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü personelleri yem ve su dağıttı.

Sokak hayvanlarını besleyen duyarlı vatandaşlar ve iş yeri sahipleri, sokağa çıkma yasağı dolayısıyla bu değerli faaliyetlerini yerine getiremeyebileceğinden ötürü Erzincan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanları için düzenli olarak yem bıraktığı besleme noktalarını sokağa çıkma yasağı olan günlerde arttırdı.
Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda ilk olarak 5-6 Aralık tarihlerinde uygulanan sokağa çıkma yasağından bu yana besleme noktalarını arttıran Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sokağa çıkma yasağı kalkıncaya kadar bu faaliyetini sürdürecek.

Diğer Haberler

Cumhur İttifakı Olarak Erzincan’da Belediyeyi Kazanacağız

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, 31 Mart Yerel Seçim sürecini değerlendirerek Erzincan’da Cumhur ittifakıyla …

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …