28 Mart Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Erzincan İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoylu’nun Acı Günü

Erzincan İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoylu’nun Acı Günü

Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Erzincan İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoylu’nun vefat eden babası Muhammed Aksoylu’un Elazığ ilinde bulunan ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, 8. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, bazı kamu kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri eşlik etti.
Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Aksoy ailesinin taziye evine yapmış olduğu ziyaretlerinde Erzincan İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoylu’ya başsağlığı dileklerini ilettiler.
Yapılan ziyarette Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve beraberindekiler Erzincan İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoylu’nun vefat eden babası Muhammed Aksoylu için dualar ederek, aileye sabırlar dilediler.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …