Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Erzincan’da Resmi Korona Rakamları

Erzincan’da Resmi Korona Rakamları

Erzincan Valisi Ali Arslantaş Korona virüsü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Arslantaş Koronavirüsün Türkiye de görün-meye başladığı günden bu kadar Erzincan’da 4 ölüm vakasının gerçekleştiğini ve toplam vaka sayısının 188 olduğunu açıkladı.

Korona virüsü ülkemizde yayılmaya başladığı andan itibaren Erzincan’da ilk defa rakamlarla ilgili resmi bir açıklama yapıldı.
Erzincan Valisi Ali Arslantaş Twitter adresinden paylaştığı bilgilerde Erzincan’da toplam vaka sayısının 188, Toplam vefat sayısı 4, iyileşen hasta sayısı 99, Müşahede altında olan hasta sayısı 57, Toplam Entübe hastası 4, Toplam Servis Hasta sayısı 24 , Toplam Test sayısının ise 1238 olarak açıklanırken, yoğun bakım ünitesinde ise hastanın olmadığını paylaştı.
Vali Ali Arslantaş ayrıca paylaştığı bilgilere bir de not düşerek ‘‘Kıymetli hemşehrilerimiz; Bugün başladığımız sokağa çıkma yasağına gönüllü olarak katılma kararlılığımızı önümüzdeki 3 gün boyunca sürdürebilirsek salgının ateşini söndüreceğimize inanıyorum. Haydi Erzincan! #EvdeKalErzincan’’ dedi.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …