Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Gün, EBA Canlı Ders Anlatımına Katıldı

Gün, EBA Canlı Ders Anlatımına Katıldı

Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, okul ziyaretleri kapsamında Erzincan Fen Lisesi’ni ziyaret ederek EBA canlı ders anlatımına katıldı.

Ziyarette 11-B sınıfında işlenen Fizik dersine, 11-C sınıfında işlenen Türk Dili ve Edebiyatı derslerine canlı olarak katılan Gün, öğrencilerimizle, pandemi süresince dikkat etmemiz gereken önlemleri ve bu süreçte yürütülen eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundular.

EBA hakkında kısa bilgi veren İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, “Geçen eğitim-öğretim yılının ikinci dönemine ait derslerin kritik konu ve kazanımlarına dair ders içerik videoları TRT EBA İlkokul TV, TRT EBA Ortaokul TV ve TRT EBA Lise TV kanallarında yayınlanacak. EBA üzerinden sunulacak alt yapıyla, açık kaynaklı diğer platformlar ve özel okulların kendi oluşturdukları platformlar üzerinden tüm öğretmenler tarafından canlı ders uygulamaları gerçekleştirilebilmektedir. Canlı ders uygulamaları, öğrencilerin 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında devam edecekleri sınıfın öğretmenleri tarafından yapılacak” dedi.

Gün, ayrıca 12. sınıf öğrencileri için devam eden Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının öğrencileri ile öğlen yemeğinde bir araya gelerek öğrencilerin motivasyonlarına yönelik konuşma yaptı. Son olarak okul Müdürü Şahin Çubuk’tan okul hakkında genel bilgiler alarak 2020-2021 eğitim öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesi temennisinde bulunarak okuldan ayrıldı.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …