Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ İl Koordinasyon Kurulu Toplandı
4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ'NDE BİR ARAYA GELEREK ORTAK AÇIKLAMA YAPAN 230 SİVİL TOPLUM KURULUŞU, YABAN HAYVANLARINI ÖLDÜRMENİN SPOR, TURİZM, HOBİ YA DA İHALE KONUSU OLAMAYACAĞINI BELİRTEREK, AVCILIĞIN TAMAMEN YASAKLANMASINI İSTEDİ. (İHA/BURSA-İHA) 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde bir araya gelerek ortak açıklama yapan 230 sivil toplum kuruluşu, yaban hayvanlarını öldürmenin spor, turizm, hobi ya da ihale konusu olamayacağını belirterek, avcılığın tamamen yasaklanmasını istedi.

İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Başöğretmen salonunda düzenlenen 2020 yılı 4. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Mehmet Makas başkanlığında Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, ilçe kaymakamları ile yatırımcı kurumların il ve bölge temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.İl genelindeki projelere ilişkin genel değerlendirmelerde bulunan Vali Makas, toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Pandemi tedbirleri kapsamında katılımcı sayısının kısıtlı tutulduğu toplantı, il genelinde yürütülen çalışmalara ilişkin olarak yatırımcı kuruluşların yetkilileri tarafından yapılan sunumlar ve bilgilendirmeler ile sona erdi.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …