Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Refahiye Belediyesi Toplu Açılış Programı Düzenledi

Refahiye Belediyesi Toplu Açılış Programı Düzenledi

Refahiye Belediyesi bünyesinde hizmet verecek olan İtfaiye Hizmet Binası, İtfaiye Garajı, İtfaiye Araçları ve iş makinası düzenlenen tören ile hizmete başladı.
Refahiye’de düzenlenen törene Vali Mehmet Makas’ın yanı sıra Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Refahiye Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, siyasi partilerin il ve ilçe yöneticileri ile vatandaşlarımız katıldı. Programda konuşan Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı: “Buradan desteğini biran bile üzerimizden eksik etmeyen son başbakanımız, gururumuz Kıymetli büyüğümüz Binali Yıldırım Beyefendiye huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyor, kendilerine ilçemiz halkı adına sağlıklı yaşamlar diliyorum. Gölgesinde yürümekten onur ve şeref duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın, Sayın Valimizin, Sayın Vekillerimizin, Sayın İl Başkanımızın himayelerinde Refahiyeli Hemşerilerimin desteği ile İlçemize hayırlı hizmetler yapmaya devam ediyoruz. ”
“121 Köyümüz ve 72 bağlımız ile E-80 karayolu üzerinde olan ilçemiz, aynı zamanda yükselen binalarıyla, ayrıca sert geçen kışlarıyla böyle doğalgazlı bir tesise ve merdivenli araçlara haliyle çok ihtiyacı var idi. Seçim bildirilerimizde kısa satırlar ile bahsettiğimiz büyük projeler birer birer sonlandırılarak hizmetinize sunulmuştur. Ne dediysek fazlasını yaptık, yapıyoruz, yapacağız. Ne idik, ne olduk, ne olacağız. Vizyonumuz belli şirin Refahiye’miz güzelleşecek, gelişecek ve büyüyecek” dedi.
Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Sayın Burhan Çakır, itfaiye binası ve araçlarının hayırlı olması temennisinde bulundular.
Programda son olarak konuşan Vali Mehmet Makas, Refahiye ilçemizde vatandaşlarımızın hizmetine sunulan İtfaiye Hizmet Binası, İtfaiye Garajı, İtfaiye Araçları ve iş makinasının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Yapılan konuşmaların ardından Vali Mehmet Makas ve beraberindekiler tarafından açılışı yapılan alanlar ve iş makineleri incelendi.

Diğer Haberler

Cumhur İttifakı Olarak Erzincan’da Belediyeyi Kazanacağız

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, 31 Mart Yerel Seçim sürecini değerlendirerek Erzincan’da Cumhur ittifakıyla …

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …