Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Spor ile sanatın yeri ve zamanı yok

Spor ile sanatın yeri ve zamanı yok

Dünyanın teyakkuza geçtiği Korona virüsü salgınından dolayı vatandaşlar evlerde vakit geçirmeye başladı. Beden Eğitimi Öğretmeni Özlem Karaağaç Irmak evinin koridorunu spor alanı yaparak çocuklarının hem can sıkıntısını gidermelerine hem de hareket ederek zinde kalmalarını sağlarken sanatçı olan baba Özden Irmak’da şarkılar ve dansla eşlik ediyor.Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa süre içerisinde tüm dünya üzerinde etkisini gösteren corona virüsü nedeniyle hayatımız da bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Koronavirüse karşı önlemlerini artıran devletin 65 yaş üstüne getirdiği sokağa çıkma yasağının yanı sıra vatandaşlara evde kalmaları ve dışarı zorunlu kalmadıkça çıkmamaları konusunda uyarılar yaptı.
Korona virüsü afeti yüzünden evden çıkamayan ve sıkılan çocuklar için ise aileler çeşitli aktiviteler yapıyorlar.
Bunlardan bir tanesi ise Erzincanlı Beden Eğitimi Öğretmeni Özlem Irmak Karaağaç evinin koridorunu spor alanı, tuvalet kâğıtlarını ise spor aleti yaparak çocuklarının hem can sıkıntısını gidermelerine hem de hareket ederek zinde kalmalarını sağlıyor. Virüs afeti yüzünden evden çıkamayan ve sıkılan çocukların neşe dolu anlar geçirmesine sanatçı olan baba Özden Irmak’da şarkılar ve dansla eşlik ediyor.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …