28 Mart Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Türkiye’nin Sorununa Erzincan’dan Çözüm Oldular

Türkiye’nin Sorununa Erzincan’dan Çözüm Oldular

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Türkiye’nin sorununa Erzincan’dan ses götürerek çözüm oldular. Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında Esnaf ve Sanatkârlara tanınan destekler Ticaret ve Sanayicilere de tanınacak. Erzincan Milletvekilleri tarafından Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkililerine iletilen sorunlarla alakalı bakanlık tarafından çalışma başlatıldı.

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, konuyla alakalı olarak yaptıkları yazılı açıklamada; Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında Esnaf ve Sanatkârlarımıza olduğu gibi Erzincanlı ticaret ve sanayicilerimize de destek için çalışmalara devam ediyoruz. Esnaf Destek Paketi adı altında; Esnaf ve sanatkârlarımıza yapılan vergi indirimleri ve yeniden yapılandırma destekleriyle ilgili çalışmalarımızın ardından Esnaf ve Sanatkâr vatandaşlarımız için rahatlatıcı tedbirler ve imkânlar oluştu. Aynı zamanda Erzincan için bu süreçte mağduriyetle karşılaşmaması için çalışmalarımız dahilinde olan; ve Erzincan Sanayi ve Ticaret Odasının isteklerini de içine alan Ticaret ve Sanayi erbabına destek kapsamında, Piyasalarda oluşan ekonomik daralma sebebiyle oluşacak olumsuz etkilerin azaltılması amacıyla yayınlanan desteklere ilaveten Erzincan Ticaret ve sanayi odasının isteklerini de Erzincan Milletvekilleri olarak Maliye bakanlığına sunmuş bulunmaktayız.En kısa zamanda bu alanda da Devletimiz tarafından desteklerimiz oluşacaktır. Bu çalışmalarda, gayret ve destekleri için Sayın Valimiz Ali Arslantaş beye, İl Başkanımız Mehmet Cavit Şireci’ye, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bedir Limona, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu’na Erzincan’ımız adına teşekkür ediyoruz. Erzincan’ımıza hayırlı olsun. Birlikte başaracağız. Tedbir Al Evde Kal Türkiye, Tedbir Al Evde Kal Erzincan” ifadelerini kullandılar.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …