Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Vali Arslantaş, Kemaliye ve İliç’te Muhtarlar İle Biraraya Geldi

Vali Arslantaş, Kemaliye ve İliç’te Muhtarlar İle Biraraya Geldi

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, köy ve ilçelerdeki mahallelerin sorunlarını, vatandaşların istek ve şikâyetlerini tespit etmek, yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere Erzincan’ın Kemaliye ve İliç ilçelerindeki muhtarlarla bir araya geldi.Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ın başkanlığında Kemaliye ve İliç ilçelerinde düzenlenen toplantılara Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, Kemaliye Kaymakamı Mustafa İlhan, İliç Kaymakamı Hicabi Aytemur, İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoylu, Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Karaman, İliç Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz, İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ildeki bütün kamu kurum müdürleri ile Kemaliye ve İliç’te bulunan mahalle ve köy muhtarları katıldı.
Gerçekleştirilen toplantılara ilişkin konuşma yapan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, yeni seçilen ve seçimden sonrada görevlerine devam edebilen muhtarları tebrik ederek, önceki dönem görev yapan muhtarlara da bugüne kadar sundukları hizmetlerden ötürü teşekkürlerini iletti.
Erzincan Valisi Ali Arslantaş konuşmasının devamında, Kemaliye’de yapımı planlanan 5 katlı TOKİ konutlarının, Kemaliye imarı ve kültürüyle uyuşmadığını belirterek, bunun yerine Kemaliye’nin dokusuna uygun mimari bloklar inşa edilmesi adına üniversite aracılığıyla bir ekip oluşturulduğunu, yapılacak olan inceleme ve çalışmalar neticesinde Kemaliye’de ki konut sorununun çözülmesi açısından yeni bir yaklaşım ortaya konulacağını kaydetti.
Mahalle muhtarlarını tek tek dinleyerek istek ve taleplerini alan Erzincan Valisi Ali Arslantaş yaptığı konuşmada, 2019 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan hizmetlerde köy ve mahalle muhtarlarının görüş ve düşüncelerinin hizmet verenlere yol gösterici olacağını kaydederek, tüm muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …