Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

Erzincan’da AK Parti Genişletilmiş Mayıs Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı. Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya katılım yoğundu. Toplantıda Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Av. Serkan Bayram, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut konuşma yaparak toplantı hakkında bilgi verdiler.
Erzincan Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda AK Parti Genişletilmiş Mayıs Ayı İl Danışma Meclis toplantısı geniş katılım ile yapıldı. Gerçekleşen toplantıya katılım yoğundu.
Toplantıda açılış konuşmasını yapan Erzincan AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, seçimler ve referandumda ki başarılardan bahsederek, ileriki dönemlerde bunun çok daha fazlasını yapacaklarını söyledi.
Daha sonra kürsüye gelen Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, 16 Nisan’da Erzincanlıların desteğinden dolayı memnun olduğunu ve yarınların bu günlerden daha güzel olacağını söyledi.
Bayram açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “16 Nisan sürecinde gösterilen desteklerden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Yarınlar bugünlerden daha güzel olacak. Önümüzdeki hafta da bir kongre sürecimiz başlıyor. Kurucu genel başkanımızın yeniden dönüşü olacak. İnşallah hayırlısı olacaktır.”Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy da yapılan çalışmalar hakkında da kısa bir bilgiler verdi. Başsoy açıklamasında; “24 projemizden 16 tanesini hayata geçirdik ve kalan projelerimizde devam ediyor. Bunlardan en önemlisi olan içme suyu şebekesi yenileme çalışması. Bunlara çözümler üretiyoruz. Şehirdeki kazılarımızın çoğu içme suyu şebekesi çalışmalarıdır. Bundan sonda tam çözüm bularak diğer mahalle şebekelerini etkilemeyecek şekilde halletmeye çalışıyoruz” dedi.
Son olarak konuşan Erzincan AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle ise; “Bizlerin teşkilat mensupları olarak dertleştiğimiz ilimizle, bölgemizle, ülkemizle ilgili problemler hakkında konuştuğumuz toplantılardır bu toplantılar. Asırlık projeleri bir bir hayata geçiren asrımızın Mimar Sinan’ı Başbakanımız Binali Yıldırım’ın da sizlere selamı var” diyerek konuşmasını sürdürdü.
İl genel meclisi toplantısı Konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti. Erzincan Belediyesi çok amaçlı salonunda düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclis toplantısına Ak Parti Erzincan Milletvekillleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun ve partililer katıldı.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …