28 Mart Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı

Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı

Erzincan Üniversitesi Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu 2016-2017 eğitim yılı 207 aktif öğrencisi ile son sınıf 46 mezun öğrencisi için 3’ncü Mezuniyet Törenini  Erzincan Hilton Garden Inn Hotelinde gerçekleştirildi.
Hilton Garden Inn Erzincan’da düzenlenen törene Vali yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz, Belediye Başkan yardımcıs Halit Mutlu, 59’ncu Topçu Eğitim Tugayı Komutanı Albay Sebahattin Türker, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Erzincan Üniversitesi Üst Yönetimi, Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Çelebioğlu, Canan Çelebioğlu ve Mehmet Kaya, Çelebi Havacılık Holding İcra Kurulu Üyesi Talha Göksel, Çelebi Havacılık Holding İnsan Kaynakları Başkanı Derya Tekin Yusuf, öğretim elemanları, mezun olan öğrencilerin aileleri ve davetliler katıldı.
Törende mezun olan öğrenciler adına konuşan Okul Birincisi Rümeysa Nur Varlı, başta aileler olmak üzere bugünlere gelmelerini sağlayan herkese teşekkür ederek, “Vatanımıza ve milletimize hayırlı bir evlat olmak için bizleri eğiten herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhami Yücel ise yaptığı konuşmada mezun olan öğrencileri tebrik ederek, desteklerini esirgemeyen üniversitemiz yönetimine ve Çelebi Holding’e teşekkürlerini iletti.
Çelebi Havacılık Holding İnsan Kaynakları Başkanı Derya Tekin Yusuf, yaptığı konuşmada mezun olan öğrencilerle birlikte sivil havacılık sektörünü ileriye taşımak istediklerini ifade ederken, Çelebi Havacılık Holding İcra Kurulu Üyesi Talha Göksel de “Sektöre katkı yapacağınız tahmin ediyor, mezuniyetlerinizi kutluyorum” dedi.
Mezun olan öğrencileri tebrik eden Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaya ise öğrencilere “ Mutlu olun, çok yaşayın ve mesleğinizi sevin” tavsiyesinde bulundu.
Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Üyesi Canan Çelebioğlu yaptığı konuşmada sivil havacılık sektörünün zor şartlar altında çalışılan bir sektör olduğuna değinerek, “Bu zorlukların altından işinizi severek kalkabilirsiniz” dedi. Öğrencilerin hem mezuniyetini hem de Çelebi Havacılık Holding bünyesinde işe başlamalarını bir arada kutladıklarını belirten Çelebioğlu, “Amacımız buradan mezun olan her gencimize işe başlatabilmek. Hepinizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu da Sivil Havacılık Yüksekokulundan desteklerini esirgemeyen Çelebi Havacılık Holding’e teşekkürlerini ileterek konuşmasına başladı. Öğrencilere, kendilerine hedef koyma ve yeri geldiğinde bu hedef için bedel ödemeye hazır olmaları gerektiğini söyleyen Rektör Çapoğlu, “İş hayatına atılırken Merhum Ali Cavit Çelebioğlu’nun hayatını öğrenmenizi tavsiye ediyorum. Merhum Çelebioğlu’nun bu sektöre nasıl girdiğini, ne gibi serüvenler atlattığını öğrenin. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin mezuniyetini kutluyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulunu birincilikle tamamlayan Rümeysa Nur Varlı Mezuniyet Kütüğüne isminin bulunduğu plakayı çakarken, dereceye giren öğrencilere plaket ve ödül takdimi yapıldı.
Plaket ve ödül törenini ardından mezun olan 46 öğrenci hep birlikte mezuniyet yemini ettikten sonra keplerini havaya fırlattı. Program mezuniyet pastasının kesimi ve canlı müzik dinletisi ile son buldu.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …