Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Başkan Başsoy Muhtarlarla Buluştu

Başkan Başsoy Muhtarlarla Buluştu

Erzincan Belediyesine tarafından gerçekleştirilen son 3,5 yıla ait yatırımlar, mahalle muhtarları ile yapılan toplantıda masaya yatırıldı.
Geçen yılın bir değerlendirmesinin de gerçekleştiği toplantıda mahallelerdeki çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.
Belediye sosyal tesislerinde gerçekleşen toplantıda Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu ve Karabey Atıcı eşlik etti.
Toplantıda bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Yaklaşık 3,5 senedi sizlerle birlikte istişare ederek mahallerimizin problemlerini çözüyoruz. Göreve geldiğimiz de söz verdiğimiz 24 projenin birçoğunu gerçekleştirdik. Çok Katlı Otopark, Tramvay ve Aksu Deresi projelerini ise uzun vadede gerçekleştireceğiz. Ayrıca yakın zamanda güneş enerjisinden elektrik elde etmek için güneş panelleri kuracağız. Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz yatırımların toplam değeri 800 Milyonu buldu. 3,5 yılda şehrimizde çalışma gerçekleştirmediğimiz sokak kalmadı. Amacımız gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir bırakmak.” Dedi.
Toplantıda söz alan mahalle muhtarları ise şehrimizde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a teşekkür ettiler.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …