28 Mart Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Çok eğlendiler

Çok eğlendiler

Erzincan’da çocuk evlerinde kalan çocuklar yeni bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiler. Hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında engelliler ve koruma altında bulunan çocuklar Ergan Dağında kızaklarını paylaştılar. Farkındalığı artırmak amacı ile düzenlenen projede katılımcılar doyasıya eğlendiler.
Çocuklar Ergan Dağında kendilerinin hazırladıkları Erzincan’ı tanıtan broşürleri dağıtıp kaymak için kızaklarını başka çocuklarla paylaştılar.
ERZİNCAN DA BİR KUŞ VAR
Erzincan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Erzincan da bir kuş var” sosyal sorumluluk projesi kapsamında ÇEKOM bünyesinde hizmet veren Çocuk Evlerinde kalan çocuklar, kendilerinin hazırlamış olduğu şehri tanıtan broşürleri, şehrin yerli ve yabancı turist çeken önemli yerlerinden biri olan Ergan Dağında dağıttı.
KIZAĞIMI PAYLAŞIYORUM
Erzincan’ın tanıtımını ve farkındalığı artırmayı amaçlayan proje oldukça ilgi çekti.
Yine Erzincan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı ÇEKOM Müdürlüğü ve Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürlüğünün ortak yürüttüğü “Kızağımı Paylaşıyorum” sosyal sorumluluk projesi kapsamında engelliler ve koruma altında bulunan çocuklar Ergan Dağında kızaklarını paylaştılar. Farkındalığı artırmak amacı ile düzenlenen projede katılımcılar doyasıya eğlendiler.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …