Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Diyanet-Sen’den Çayırlı Müftülüğüne Ziyaret

Diyanet-Sen’den Çayırlı Müftülüğüne Ziyaret

iyanet sen Erzincan Şube yönetimi sendikal çalışmalar kapsamında Çayırlı ilçe müftülüğünü ziyaret etti.
İlçe Müftüsü Ömer Ayan’ın makamında sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette personelle çeşitli konularda yapılan çalışmada,diyanetle personelinin sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.Ziyarette konuşan Diyanet Sen Erzincan Şube Başkanı Zakir Yıldız,diyanet personelinin sorunlarını ve taleplerini iyi bildiklerini ve çözümü noktasında çalıştıklarını söyledi. Yıldız, Sendikanın ve iş kollarının il genelindeki faaliyetlerinden bahsetti,Yıldız,” Bizler tüm çalışanları diyanet personeli olarak görüyor ve hizmetlerimizi şu yada bu sendika diye ayırmadan kazanım tüm personelin kazanımı olacağı için herkesi kucaklayan bir sendikacılık anlayışını benimsiyoruz” dedi.
Çayırlı İlçe Müftüsü Ömer Ayan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,” Sivil toplum kuruluşu olan sizlerinde bize destek vermeleri din hizmetlerinin yapılmasında biz büyük katkı sağlamaktadır. Gösterdiğiniz nezaketten dolayı sizlere teşekkür ederim. İnşallah Çayırlıda hayırlı hizmetler yarışın da bizlerde bize verilen bu hizmet bayrağını daha ilerilere götürürüz.
Mevla hem bizleri hem de sizleri mahcup etmesin Çayırlımıza istişareler halinde hep beraber hizmetlerimiz sürdüreceğiz ” Diye konuştu.
Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …