28 Mart Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Duran, Genç Memur Sen’in Başkanı oldu

Duran, Genç Memur Sen’in Başkanı oldu

Erzincan’da yaklaşık 5 bin üyesi bulunan Memur-Sen Erzincan İl Temsilciliği bünyesinde kurulan Genç Memur-Sen Erzincan İl Temsilciliğine Kenan duran atandı. Memur-Sen Erzincan İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Nebi Gül, Memur-Sen’in toplumun bütün kesimlerine duyarlı olduğunu, üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini söyledi.
Erzincan’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını kaydeden Gül, “Erdemliler hareketi düsturuyla yol alan bir sendikayız. Erzincan da Memur-Sen’in kültürel, eğitim çalışmalarının sürdürülebilmesi için Genç Memur-Sen İl Temsilciliğini kurmuştuk. Sorunlara dair genç bir bakış oluşturan, gençlerin bakışıyla bizim çalışmalarımıza hız veren bir kuruluş olarak dikkat çekmiştir” dedi.
Erzincan’da Genç Memur-Sen Başkanlığı’na Kenan duran’ın getirildiğini belirten Gül, yeni başkan Duran’a de görevinde başarılar diledi. Gül, “Memur-Sen olarak Genç Memur-Sen’in ne kadar değerli olduğunu, ne kadar önemli hizmetleri imza attığını birlikte göreceğiz. Her türlü desteği kendilerine vereceğiz” derken,
Genç Memur-Sen’in yeni il temsilcisi Kenan Duran ise, “Öncelikle beni bu göreve layık gören Memur-Sen İl Başkanımız Sayın Nebi Gül ve Yönetimine, Genç Memur-Sen Genel Başkanımız Sayın . Eyüp Beyhan ve Yönetimine ve Memur-Sen Genel Başkanımız sayın Ali Yalçın’a şükranlarımı sunuyorum. Kurulduğu ilk günden bu güne ”İlim, İrfan ve Hikmet Yolunda Şuurlu Gençlik” düsturuyla birçok anlamlı faaliyet ve etkinliğe imza atan Genç Memur-Sen’ in birer neferi olarak, Erzincan’ımızın ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin vatanına, milletine ve inançlarına bağlı şuurlu birer insan olarak yetişmelerine katkıda bulunmanın yanı sıra, genç üyelerimiz arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu geliştirmek ve üyelerimizin ekonomik, kültürel, sosyal, özlük hak ve menfaatlerini korumak adına sendikal faaliyetler yürütmek yegane gayemiz olacaktır. Yerelden ulusala, ulusaldan küresele sloganıyla çalışacağız. İlçe teşkilatlarımızı güçlendireceğiz. Bu kutlu davada Rabbim yar ve yardımcımız olsun”” diye konuştu.
Memur-Sen Erzincan İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Nebi Gül Genç Memur-Sen genç Başkan Duran ve Yönetiminin Erzincan de başarılı işlere imza atacağını söyledi.
Genç Memur-Sen İl Başkanlığı görevine atanan Kenan Duran Erzincan PTT Başmüdürlüğü’nde Memur olarak görev yapmaktadır. İdari Hizmet Sözleşmeli, olarak görev yapan Duran evli ve Bir çocuk babası.
Genç Memur-Sen Erzincan İl Yönetimi Kurulu şu isimlerden oluştu.
Kenan Duran Birlik Haber-Sen, Yunus Emre Kılıç Diyanet-Sen, Emre Kütük Toç-bir Sen, Hikmet Yazıcıoğlu Ulaştırma Memur-Sen, Mikail İpek Eğitim Bir-Sen , Ömer Faruk Gül Enerji Bir-Sen, Sami Demir, Sağlık Sen

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …