Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Halk oylaması güvenlik toplantısı yapıldı

Halk oylaması güvenlik toplantısı yapıldı

16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan Anayasa Değişikliği Halkoylamasına ilişkin ilimizde alınacak tedbirlere yönelik toplantı Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ın başkanlığında yapıldı. Erzincan Valiliği toplantı salonunda; İlçe Kaymakamları ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla yapılan toplantıda halkoylamasının huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi ve vatandaşların özgür iradelerinin sandığa sağlıklı yansımasını sağlamak amacıyla halkoylaması öncesi, günü ve sonrasında olmak üzere alınacak tedbirler görüşülerek, karara bağlandı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 21.01.2017 tarihinde 6671 Sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun kabul edilip, halkoyuna sunulmak üzere Resmi Gazetede yayımlanmasının ardından ilimizde oy verme işlemleri 16 Nisan 2017 Pazar günü 07:00-16:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
Toplantıda Erzincan Valisi Ali Arslantaş, halkoylamasının huzur ve güven ortamı içerisinde yapılmasını sağlamak amacıyla, kurumların üzerine düşen görevleri hassasiyetle yerine getirmelerini ve halkoylaması güvenliği konusunda alınacak tedbirlerin hiçbir aksaklığa mahal verilmeden yürütülmesi talimatını verdi.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …