Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Kaymakam Ateş’ten Jandarma karakoluna ziyaret

Kaymakam Ateş’ten Jandarma karakoluna ziyaret

Refahiye Kaymakamı Sedat Ateş,ilçe Jandarma Karakolunu ziyaret etti.
Kaymakam Sedat Ateş beraberinde Belediye Başkanı Cevdet Çınar, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Umut Tunalı ile birlikte ilçe Jandarma karakolunu ziyaret eserek, Mehmetçiklerle bir araya geldi.
Karakolun sorumlu olduğu alan ile ilgili genel asayiş durumu ve karakol hakkında bilgi alan Kaymakam Ateş daha sonra görevli rütbeli personel ve vatani görevini yerine getiren askerlerle bir süre sohbet ettikten sonra askerlerle birlikte yemek yedi.Yemekte askerlerle yakından ilgilenen Kaymakam Ateş, “Jandarma komutanlığımıza ziyarette bulunduk. “Sabırla yürüttükleri kutsal görev için tüm personele başarılar diliyorum. Askerlerimize destek olmak için bu gibi ziyaretlerimiz sık sık tekrarlanacaktır. Hükümet olarak askerlerimizin yanındayız.İlçe Jandarma Komutanımız ve personeline verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Kaymakam Ateş yemek sonrası tüm personele başarı dileyerek Jandarma karakolundan ayrıldı.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …