28 Mart Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Kaymakam Güngör ve Başkan Ercan Vatandaşlarla Birlikte İftar Yaptı

Kaymakam Güngör ve Başkan Ercan Vatandaşlarla Birlikte İftar Yaptı

Otlukbeli Kaymakamı Eyüp Güngör ve Belediye Başkanı Vahdet Ercan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Otlukbeli Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılarak vatandaşlarla birlikte açtı.
İftar yemeğine Kaymakam Güngör ve Belediye Başkanı Ercan’ın yanı sıra kurum amirleri ile Şehitler, Fatih ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde ikamet eden vatandaşlar katıldı.
Açık havada verilen iftar yemeğine katılan Kaymakam Güngör ve Belediye Başkanı Ercan, iftar öncesi masalarını tek tek dolaşarak vatandaşlarla tokalaştı.Tutulan oruçların kabul olmasını dileyen Kaymakam Eyüp Güngör, vatandaşlarla birlikte iftar açmanın onurunu yaşadıklarını belirterek,” “İslam aleminde kardeşlik ve yardımlaşma bağlarının kabardığı bu bereketli Ramazan ayında, vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek iftar sofrasını birlikte paylaşmak bizleri çok mutlu kılıyor. Ramazan boyunca vatandaşlarımızla aynı iftar sofrasında bulunmak bizleri de mutlu ediyor. Bu bereket ayında olduğu gibi her zaman vatandaşımızın yanındayız, yanında da olmaya devam edeceğiz. Devlet vatandaşıyla halkıyla vardır.Fakir ve zengin ayrımı olmadan insanların aynı sofrada bir araya gelmesi de Ramazanın ayrı bir güzelliğidir. İnşallah Ramazan ayının bereketini hep beraber yaşayacağız. Ben bu vesile ile tüm halkımızı Ramazan boyunca burada vereceğimiz iftar yemeğine davet ediyoruz” dedi. Otlukbeli Belediye Başkanı Vahdet Ercan’ ise, “Birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğimiz 11 ayın sultanı Ramazan’da biz de belediye olarak kalpleri birleştirdik.
Kaymakamlıkla birlikte yaptığımız iftar organizasyonuyla ilçemizdeki vatandaşlarımızla bir araya gelerek Ramazan’ın ruhunu hep birlikte yaşamak istedik. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi bizi mutlu etti. Allah tuttuğumuz oruçları ve ettiğimiz dualara kabul etsin” diye konuştu.Kaymakam Güngör ve Başkan Ercan, ezanın okunmasıyla birlikte ayrı masalara oturarak iftarlarını vatandaşlarla birlikte aynı iftar sofrasında açtılar

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …