Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Kaymakam Karaca Muhtarla Toplantıda Buluştu

Kaymakam Karaca Muhtarla Toplantıda Buluştu

Tercan Kaymakamı Kürşat Karaca,köy muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Her ayın ilk haftasında belirlenen köy muhtarlarıyla bir araya gelen Kaymakam Kürşat Karaca,köylerin sorunları,ihtiyaçları konusunda görüş alış verişinde bulunuyor.
Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Kürşat Karac’nın yanı sıra ,İlçe Jandarma Komutanı Ercan Bozkurt,İlçe Emniyet Müdürü Hacı Ahmet Aydoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Işık,Köylere Hizmet Götürme Birliği müdürü ve ilçe Özel İdare Müdür vekili Muhlis Pakkan, İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Emre Özelgül,İlçe Halk Sağlığı Müdürü Hasan Yıldırım ileAğveren, Beşgöze,Çukuryurt, GerdikdereGöktaş ,Kavaklık,kurukol, yaylayolu,Yastık,Yenibucak köyü muhtarları katıldı.Muhtarların sorunları ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği toplantıda Kaymakam Karaca, daire müdürleri ile gündeme getirilen konular hakkında muhtarları bilgilendirdi. Kaymakam Karaca, muhtarlarının dertlerini dinleyerek, onlardan köylerdeki ihtiyaç ve sorunları öğrendi. Kaymakam Karaca toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Söz konusu sorunlara beraberce çözüm üretileceğini, kendisinin de elinden geleni yapacağını belirterek,  Kaymakamlık, muhtarlıklar ve halk arasındaki iletişimin ve dayanışmanın önemli olduğunu vurguladı. “Devlet olarak kırsal alanda oturan vatandaşa daha  iyi hizmeti götürmek zorunda olduklarını ifade eden Kaymakam Karaca,”.Bu nedenle siz muhtarlarımızla en iyi şekilde diyaloğ halinde olmamız gerekir. Bu noktada muhtarlarımız çözümü de beraber getirmelidirler. sizler bizim gözümüz, kulağımız ve halka uzanan elimizsiniz. Bizlerin köy ve mahallelerdeki herkesi tek tek tanıma şansı yok. Bunları en iyi bilen sizlersiniz. Ben sizleri mesai arkadaşlarımdan ayrı tutmuyorum. Sizler seçilmiş muhtarlarımızsınız.Asıl olan vatandaşın sorununu çözmek olmalıdır. Sizler köylerinizde  vatandaşa yardımcı olacaksınız. Biz de sizlere yardımcı olacağız. Amacımız vatandaşa hizmet etmek olmalıdır. Burada eksiklikler noktasında gerekli notlarımızı aldık. Gerekli çalışmaları yaparak eksiklerin giderilmesi için mücadele vereceğiz. Amacımız daima vatandaşımıza hizmetlerinin en güzelini ulaştırmaktır. Devletimizin tüm kurumları vatandaşımızın hizmetindedir. İmkanlar çerçevesinde ayda bir toplanarak ilçemizin sorunları hakkında konuşacağız’’ dedi. Kaymakam Karaca,toplantıda sorunlar ve taleplerle ilgili olarak kurum müdürlerine de söz vererek taleplerle ilgili bilgi paylaşılmasını sağladı. Sorunların imkânlar ölçüsünde çözüme kavuşturması için gerekli çalışmaların yapılacağını sözlerine ekleyen Kaymakam Karaca, katılımlarından dolayı tüm muhtarlara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …