Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Kaymakam Okulları Gezdi

Kaymakam Okulları Gezdi

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının start verilmesi ile birlikte Tercan Kaymakamı Kürşad Karaca ilçe merkezindeki okulları gezdi. Tercan Kaymakamı Kürşad Karaca, 2017-2018 Eğitim Öğretim ılının başlamasıyla birlikte beaberinde Tercan İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Işık,İlçe Jandarma Komutanı Ercan Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Hacı Ahmet Aydoğan ile birlikte ilçe merkezinde Tercan Ana Okulu, Atatürk İlkokulu, M.Kutsi Beydeş İlk okulu, ,Mamahatun 17 Şubat ilkokulu, Mamahatun 17 Şubat Orta OkuluTercan İmam Hatip Ortaokulu,S altuklu orta okulu ,Yatılı Bölge Orta okulu,Tercan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tercan Anadolu Lisesi, Şehit Recep Gündüz Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılını kutladı.
Kaymakam Karaca okul müdürleri ve öğretmenlerden bilgi alarak yeni eğitim yılının hayırlı olmasını ifade ederek başarılar diledi.Kaymakam Karaca yaptığı açıklamada,yeni eğitim ve öğretim döneminin ilçemiz için hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Kaymakamlık olarak eğitim camiası için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz, eğitim ülkemizin geleceğinin temel taşıdır, öğrencilerimizin vatana ve millete faydalı bireyler olması için bizlerde her zaman destek olmaya hazırız.
Tercan’da bulunan okullarımız fiziki anlamda gayet iyi durumda, eksikleri bulunan okulları daha iyi hale getirmek amacıyla kaymakamlık olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ancak fiziki imkan her şey demek değil, eğitimde asli unsur her zaman insandır.
Çünkü insan vasıtası ile bir ulusun ve bir milletin geleceği şekillenir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, öğretmen arkadaşlarımız ve bizler sadece eğitsel anlamda değil, etik ve ahlaki değerler anlamında da mutlaka yetiştirmemiz gerekiyor. Burada sadece öğretmenlere değil biz velilere de görev düşüyor. Bu vesile ile bir yıl boyunca öğrencilerimizin yanında olacak olan, başta Milli Eğitim Müdürlüğümüz, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, okullarda görev yapan personellerimiz ve tabii ki velilerimiz olmak üzere şimdiden teşekkür ediyor, çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi. Kaymakam Karaca, ziyaretlerini sürdüreceğini ifade ederek, sık sık okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geleceklerini ve sürekli iletişim halinde olacaklarını sözlerine ekledi

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …