Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Kemaliye’de Festivale Katılan Sporculara Plaket Verildi

Kemaliye’de Festivale Katılan Sporculara Plaket Verildi

Bu yıl 38.Kemaliye Uluslar arsı Kültür ve Doğa Festivalinin sona ermesinin ardından festivale katılan yerli ve yabancı basejump sporcularına düzenlenen törenle  Kemav tarafından teşekkür plaketi verildi.
Sunuculuğunu Feridun Çelikmen’in yaptığı  düzenlenen ödül törenine Kaymakam Mustafa İlhan, Belediye Başkanı Mustafa Haznedar, Kemaliye Eğitim Ve Kültür Vakfı Başkanı İsmail Yücel, kurum amirleri ile sporcular katıldı. Ödül töreninde konuşan Kaymakam Mustafa İlhan, festivale katkı verenlere teşekkür ederek, “Festivaller gibi organizasyonlar iş adamları ve esnafların katkıları ve çeşitli spor dallarının federasyonlarının katılımları  ile daha zengin hale gelmektedir. Bizler elimizden geldiği kadar festivalin hatasız gitmesi için çalıştık, inşallah bir hatamız olmamıştır. İnşallah bundan sonraki festivallerimizi de el birliği ile yapacağımıza inanıyorum.” diye konuştu. festivalin oldukça yoğun geçtiğine işaret eden Kaymakam İlhan,” “Festivalimizi elimizden geldiğince adına yakışır şekilde kutlamanın gayreti içerisinde olduk. Dolu dolu bir program hazırlandı. Bir yandan Kemaliye’nin doğal, tarihi ve kültürel değerleri tanıtma imkânı tanırken diğer yandan sağlıklı yaşamın en önemli destekçisi olan bisiklet, kaya tırmanışı ve basejump gibi sporların yaygınlaştırılması ve daha cazip hale getirilmesini amaçladık. Festivalimizi gelecek yıllarda da  daha geniş kapsamlı olarak  gerçekleştirmeyi planlamaktayız. .Toplumun tüm kesimlerinin kardeşçe yaşayacağı bir havayı solumak için sporun farklı bir önemi vardır. Birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmek adına bu tip organizasyonları önemsiyoruz. İnsanlarımıza kültürel ve sportif faaliyetlerle iyiliği, güzelliği ve mutluluğu aşılamamız lazım Böylesine kritik bir süreçten geçtiğimiz bugünlerde  Kemaliye’ye gelip  festivale katılan tüm sporcularımıza ve katılımcılara teşekkür ediyorum  Siz sayın yardımseverlerin katkıları bizler için çok önemli. Bundan sonra da katkılarınızı bekliyoruz.” dedi. Kaymakam İlhan’ın konuşmasının ardından festivale katkı veren ve yardımda bulunanlar ile yerli ve yabancı basejump sporcularına Kemav tarafından hazırlanan teşekkür plaketleri verildi.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …