Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ KYK’lı Öğrencilerden Anlamlı Etkinlik

KYK’lı Öğrencilerden Anlamlı Etkinlik

Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Terzibaba Erkek Yurdu ve Erzincan Kız Yurdu Öğrencileri ile birlikte Gönül Bağı etkinlikleri kapsamında Erzincan’nın Üzümlü ilçesine bağlı Karakaya köyünde bir ilköğretim okulunda ayakkabı yardımında yaptılar.
Düzenlenen etkinliğe Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar, Kredi Yurtlar Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Dumlupınar, Yurt müdürleri, Okul idaresi ve Kredi Yurtlar Kurumu yurt öğrencileri katıldı.
Düzenlenen etkinlik kapsamın da bilgi veren Kredi Yurtlar Kurumu(KYK) Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek açıklamalarda bulundu.
Sarıçiçek açıklamasın da; “Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu müdürlüğümüz ile Terzibaba Erkek Yurdu ve Erzincan Kız Yurdu Öğrencileri ile birlikte Gönül Bağı etkinlikleri kapsamında Erzincan Üzümlü ilçesine bağlı Karakaya köyünde Gökbayrak İlköğretim okulumuzda 330 ayakkabıyı öğrencilerimize dağıtıyoruz. Öğrenciler ile birlikte hazırladığımız hediyelerimizi onlara çam sakızı çoban armağanı olsun anlamın da öğrencilerimizin gönlünü kazanmak, onları mutlu etmek adına sosyal hayatın içerisinde gençlerimizin birçok bilgiyi donanımı okul dışındaki etkinlikler ile kazanmaları adına etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.
Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar yaptığı teşekkür konuşmasın da; “Erzincan’ın Üzümlü ilçesi Karakaya köyünde bir ilköğretim okulundayız. Öğrencilerimiz ile birlikte Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürümüz ile birlikte güzel bir ana şahitlik ediyoruz. Kredi Yurtlar Kurumu il müdürlüğümüz bulduğu hayırlar ile köyümüz de öğrencilerimize dağıtıyor. Şuan Okulu öğrencilerinin tamamına ayakkabı dağıtıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gökbayrak İlköğretim okulu öğrencisi Dilara Çınar, yapılan yardımlardan dolayı Üzümlü kaymakamlığımız ve Kredi Yurtlar kurumu müdürümüze ve yurt öğrencilerine teşekkür ederim dedi.
Kredi Yurtlar Kurumu yurt öğrencisi Leyla Akgün ise Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğümüzün yapmış olduğu Gönül Bağı etkinlikleri kapsamın da yurt öğrencileri olarak öğrencileri ayakkabılar getirdik giydiriyoruz onları mutlu görmek bizleri de mutlu etti diyerek mutluluğunu paylaştı.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …