Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Mercan Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu Yapıldı

Mercan Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu Yapıldı

Mercan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olağan mali genel kurulu yapıldı.
SS. Mercan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2016 34.Olağan Genel Kurulu Mercan Belediyesi Neçip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi salonunda yapıldı.
Kongreye Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Mahmut Özdemir,Ticaret Bakanlığı temsilcileri Ergün Süme,Mücahit Bakkal,Çayırlı Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Aydın Yılmaz,Mercan Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Nurettin Küçük ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Divan Başkanlığına Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifi Başkanı Mahmut Özdemir katip üyeliklere ise Taner Bulut,Necip Kara seçildiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Mali Genel Kurul Mercan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurettin Küçük’ün açılış konuşmasıyla başladı. 2016 yılının esnaf açısından da ülke açısından da zor bir yıl olduğunu belirten Başkan Küçük”,Darbe girişim, terör olayları ekonomimizi etkiledi. Tabi karamsarlığa yer vermeden el birliği içerisinde çalışıp kalkınma adına çaba sarf ettik; etmeye de devam edeceğiz. Ahilik kültüründen gelen esnafımızda, yaşadığı tüm zorluklara rağmen yüzünden güler yüzü eksik etmeden, ülkemizin kalkınması, ekonomi dişlisinin dönmesi adına mücadele ediyor.Umuyorum ki yeni yılda tüm bu sıkıntılardan kurtulmuş oluruz. Bizlere güvenoyu veren tüm üyelerimize de teşekkür ediyorum dedi.Yapılan konuşmanın ardından Mercan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurettin Küçük tarafından üyelere 2016 yılı yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ve denetim kurulu raporu, 2016 yılı bilanço ve gelir gider tabloları hakkında genel bilgiler verdi.Kooperatif yönetimi ise Mali Genel Kurulda ortaklar tarafından güvenoyu aldı.Diğer gündem maddeleri hakkında da üyelere bilgiler aktaran Başkan Nurettin Küçük dilek ve temenniler kısmında sorulan sorulara cevap vererek toplantı son buldu.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …