18 Nisan Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Minik Öğrencilerin Etkinliği Büyük Beğeni Topladı

Minik Öğrencilerin Etkinliği Büyük Beğeni Topladı

Çağlayan İlkokulunda 23 Nisan etkinlikleri düzenlendi. Bu kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan program katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.
Öğrenci velilerinin hazırlamış oldukları yiyecek ce içeceklerin satışının yapılarak okul aile birliği için maddi destek sağlayacak kermes oldukça ilgi gördü.
Çağlayan ilkokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Okul öğretmenlerinden Türkay Baykal Güneş uzun çalışmalar sonucunda çocuklarımızın sergileyeceği eğlence dolu dakikalarla sizleri baş başa bırakıyoruz tüm katılımcılar hoş geldiniz iyi eğlenceler dedi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının hep birlikte okunmasından sonra Çağlayan Anaokulu ve İlkokulu minikleri tarafından ortak düzenlenen etkinlikte öğrencilerin okuduğu şiirler ve sergiledikleri eğlenceli oyunlar ile folklor gösteri katılımcılar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.
Çağlayan Anaokulu ve İlkokulu öğrencilerinin yumurta yaşıma, Çuval yarışı ve sandalye kapmaca oyunları çocukları olduğu kadar velilerinede heyacanlı anlar yaşattı. Yarışmalara katılan tüm öğrenciler çikolata ile ödüllendirildi.
23 Nisan Ulusal Eğemenlik çocuk bayramı kutlamalarının 97nci yıl dönümü münasebetiyle hazırladığımız programımıza hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Çağlayan İlkokulu Müdürü İhsan Ünlü konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı. “Bugünlere ulaşmamızı sağlayan bu vatanı ve Cumhuriyeti bize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ulusal Egemenliğimizin sigortası yanı sıra, çocuklarımıza armağan edilen bu günde istikbalimizin teminatı olan yavrularımızı ne kadar sevindirsek azdır. Dünyada sadece bize özgü olan bu bayram da onlara ne kadar dokunabilirsek kardır. Çünkü onlar masum ve tertemiz kalpleri ile geleceğimizin umudu ve barış elçileridir. Cumhuriyet ve kazanımları bizim için ne kadar kıymetli ise sevgili çocuklarımızda bir o kadar kıymetli ve göz bebeklerimizdir. Düzenlenen programımız da emeği geçen tüm meslektaşlarımı, Personeli ve velilerimize teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Çağlayan Belediye Başkanı Çetin Çay yaptığı konuşmasında, Öncelikle tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum Çağlayan belediyesi olarak her zaman çocuklarımızın ve okulumuzun yanındayız, çok güzel bir program düzenlemişler herkese teşekkür ederim ifadelerini kullandı.
Çağlayan ilkokulu bahçesinde düzenlenen programa Çağlayan Belediye Başkanı Çetin Çay, Çağlayan İlkokulu idare ve öğretmenleri, Öğrenciler, Velileri ve davetliler katıldı.
Program sonunda yapılan çekilş ile bilet alan velilere değişik hediyeler verilirken 2 adet bisiklet çekilişinde heyecanlı anlara sahne oldu. Kura sonucu bisiklet kazanan Çağlayan ilkokulu 4. Sınıf öğrencisi Berkay Canayakın ve 3. Sınıf öğrencisi Ozan Ali doğan mutluluklarını ifade etmekte zorlandılar.

Diğer Haberler

Cumhur İttifakı Olarak Erzincan’da Belediyeyi Kazanacağız

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, 31 Mart Yerel Seçim sürecini değerlendirerek Erzincan’da Cumhur ittifakıyla …

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …