Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ PTT Erzincan Park AVM’de şube açıyor

PTT Erzincan Park AVM’de şube açıyor

Erzincan Park AVM esnafını oldukça rahatlatacak olan şubenin açılışını, esnaf heyecanla, dört gözle bekliyor.
Erzincan Park AVM içinde hemen girişte hizmet verecek olan PTT Şubesi Erzincan Park AVM esnafına ve civarda yaşayan vatandaşlara yönelik olarak hizmet verecek. Erzincan PTT Başmüdürü Metin Ağdaş ile Erzincanlı İşadamı Ahmet Tanoğlu ile yaptıkları istişareler sonucu, Erzincan Park AVM ‘de bulunan esnafın işlerini rahatlatmak amacı ile PTT şubesi açılmasına karar verildi.
Erzincan Park AVM içerisinde hizmete sunulacak olan PTT şubesinde; Kargo, Posta ve Bankacılık hizmetlerinin verileceğini dile getiren Erzincan PTT Başmüdürü Metin Ağdaş, “Erzincan Park AVM Genel Müdürü Dağhan Çakmak tarafından bize PTT Şubesi açılması hakkında talep geldi. Bizde gerekli inceleme ve araştırmamızı yaptık. Araştırma ve incelemelerimiz sonucunda CANPARK AVM de PTT şubesi açılmasını uygun gördük. Şuan çalışmalarımızın sonuna geldik. Gerekli tadilat yapıldıktan sonra bu ay içerisinde şubemizi açıyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza dana iyi hizmet etmek. Bu anlamda başarılı olursak ne mutlu bize. Tabi bizim başarımız aynı zamanda ekibimiz ve vatandaşlarımızın da başarısıdır. Biz PTT çalışanları ve yöneticileri olarak Erzincanlı kardeşlerimiz ile ele verip bu işin üstesinden geleceğiz. Ben bütün samimiyetimle buna inanıyorum. Erzincan’a Erzincan Park AVM gibi mükemmel İş merkezi kazandıran ve PTT şubemizin İş merkezinin en güzel yerinde bize yer tahsis eden İş Adamı Ahmet Tanoğlu ve İş Merkezi yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Erzincan Park AVM Genel Müdürü Dağhan Çakmak yaptığı açıklamada “Erimpaş A.Ş. tarafından hayata geçen, Erzincan Park Alışveriş Merkezi, Halitpaşa Caddesinin en önemli kavşağında konumlandırılmıştır. Mağazaları, restoranları, sinema salonları, çocuk eğlence merkeziyle Erzincan’daki eğlence hayatı ve sosyal hayatının çehresini de değiştirmiştir. Yılda yaklaşık 500 bin ziyaretçiye hizmet vermeyi planlayan Alışveriş Merkezi, çağdaş mimarisiyle Erzincan’ın en dikkat çeken yapılarından biri. Bünyesinde bulundurduğu 100 mağaza, 150 araçlık otopark, 400 kişilik Cinebest sinema kompleksi, ile Doğu Anadolu’nun en büyük alışveriş merkezlerinden biridir. Böyle bir İş Merkezine PTT şubesi yakışırdı. Esnaflarımız ödemelerini yapmak için ve Kargo, Posta gönderileri vermek üzere merkezde bulunan Banka şubeleri ve PTT şubelerine gitmek zorunda kalıyor. PTT Şubesi açıldığı zaman artık buna gerek kalmayacak. Esnafımız, şehir merkezine gidip zaman kaybına uğramayacak ve vatandaşlarımızda işlerine yaptırmak için esnafları beklemeyecek. Talebimize olumlu yaklaşıp PTT Şubesini İş Merkezimize kazandıran PTT yetkililerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …