28 Mart Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Sübyan Okuluna Eğitim Malzemesi Yardımı

Sübyan Okuluna Eğitim Malzemesi Yardımı

Tercan Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurum bünyesinde Mercan’da faaliyet gösteren 4/6 yaş grubu öğrencinin eğitim gördüğü Sübyan okuluna oyun,kırtasiye ve temizlik malzemesi dağıttı. Dağıtılan temizlik ve kırtasiye malzemeleri, okul yöneticileri memnun etti. Beraberinde şube müdürü Yahya Güneş ile birlikte Mercan Sübyan okuluna gelerek malzeme desteği sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Işık,yaptığı açıklamada,”Bünyemizde faaliyet gösteren Mercan Sübyan okuluna şimdilik oyuncak,kırtasiye ve temizlik malzemesi yardımında bulunduk.İmkanlar dahilinde buna benzer yardımlarımız devam edecektir.Çocuklarımızın öğrenme ve gelişime en açık oldukları dönemi mükemmel bir ortamda geçirerek çocuklarımızın kendine güvenen, sorumluluk sahibi,sosyal bireyler olarak yetişmesi ana hedefimizdir.
Bunun içinde herkes elini taşın altına koymalıdır.Bu çocuklar bizim.Onların geleceğe hazırlanması konusunda herkes elini taşın altına koyarak üzerine düşeni yapmalıdır.
Eğitim kurumlarımızın sadece şekliyle boyasıyla değil,içinde yetişen çocuklarımızla da ilgilenmemiz gerekmektedir. Okullar ihtiyaç duyduğunda bu yardımlar devam edecek.
Yapılan bu yardımlar devletin imkanları ile alındı. Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim vermek. Bunun için çalışıyoruz.” dedi.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …