28 Mart Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ TBB İliç Belediyesine Kamyon Hibe Etti

TBB İliç Belediyesine Kamyon Hibe Etti

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından birlik üyesi olan İliç Belediyesi’ne bir adet 2017 Model Ford Cargo hafriyat  kamyon hibe edildi.
TBB tarafından hibe edilen araç hakkında değerlendirmelerde bulunan İliç Belediye Başkan vekili ve Kaymakam Mehmet Kemal Akpınar,halka daha iyi,daha hızlı ve daha verimli bir hizmet sunabilmek adına araç parkında ihtiyaç duyulan alanlarda yenileme ve geliştirme kararı aldıklarını belirterek,”Günümüzde de bu türdeki çalışmalarımız sürüyor. Bazen belediyemizin imkanları doğrultusunda kendi bütçemizden alıyoruz, kimi zamanlarda da böyle Türkiye Belediyeler Birliği ve Çevre Şehircilik Bakanlığımızca bizlere hibe ettiği şekliyle araç ve ekipmanlarımızı yeniliyoruz.
Bu faaliyetlerimizde bizlerin tek amacı var.Halkımızı, hizmetin daha iyisi, daha verimlisi ve daha kalitelisiyle buluşturmaktır. Bu aracımızda Türkiye Belediyeler Birliği’nden talebimiz üzerine hibe olarak gönderilmiştir. Yapılan hibe İlçemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacaktır.İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızda bu aracımızda bizlere hizmet verecektir.
Bu vesile ile bu aracın bizlere ulaşmasında,hibe edilmesinde emeği olan başta Erzincan Valimiz Ali Arslantaş olmak üzere,Milletvekillerimiz Sebahattin Karakele,Serkan Bayram, Çevre ve Şehircilik Bakanı Müsteşar Yardımcısı ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör’ e teşekkür ediyorum.Bu aracın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …