28 Mart Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Tercan Belediye Başkanı Yılmaz, Caddeleri Yıkadı

Tercan Belediye Başkanı Yılmaz, Caddeleri Yıkadı

Tercan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin caddelerde sürdürdüğü temizleme çalışmalarına katılan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, temizlik personeliyle birlikte caddeleri tazyikli suyla yıkadı.
Tercan Belediyesi tarafından ilçede kısa aralıklarla gerçekleştirilen yol yıkama çalışması halkın beğenisini topladı. Temizlik İşleri ve İtfaiye müdürlüklerine bağlı ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda, kent merkezinde bulunan tüm ana cadde ve sokaklar tazyikli su ile yıkanarak toz ve çamurdan temizlendi. İki farklı noktada temizlik çalışmasına başlayan ekipler, tazyikli su ile çarşı merkezinde bulunan tüm cadde ve sokakları yıkayarak yollarda biriken kum, çamur ve benzeri atıkları temizledi. Yollarla birlikte kaldırımları yıkayan ekipler, talepte bulunan bazı esnafların da camlarına su tutarak temizledi.Yıkama çalışmalarını yerinde takip eden Başkan personeliyle birlikte yıkama çalışmalarına katılarak caddeyi tazyikli su ile yıkadı. Başkan Yılmaz’ın temizlik çalışmalarına katıldığını gören personellerin moral bulduğu gözlemlenirken,burada kısa bir açıklamada bulunan Yılmaz,Temiz bir kent için çalıştıklarını ifade ederek,” Tercan Belediyesi olarak asli görevimizi yaparken, kentte temizliğin bir alışkanlığa dönüşmesi içinde öncülük edip değişik proje ve çalışmalarla bunu destekleyeceğiz. Halkımızdan ve esnaflarımızdan esas beklentimiz bu çalışmalarımızda bize yardımcı olmaları, temizlenen alanların kirletilmesine karşı duyarlı olmaları. Kalıcı bir kent temizliği ancak kent halkının gösterebileceği ortak duyarlılığı sayesinde mümkün. Biz yönetim olarak biz bu duyarlığın kente hakim olması konusunda kararlıyız.
Tercan Belediyesi olarak asli görevimizi yaparken, kentte temizliğin bir alışkanlığa dönüşmesi içinde öncülük edip değişik proje ve çalışmalarla bunu destekleyeceğiz” dedi.Başkan Yılmaz,ilçenin temizliği ve sağlıklı bir çevre için çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdürüleceğini sözlerine ekledi.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …