Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Tuygun: Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum

Tuygun: Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum

Erzincan İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak; “11 ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakırken, Mübarek Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Bu kutlu ayda tuttuğumuz oruçlar ve yaptığımız ibadetlerle nefis muhasebesi yaparak kendimizi yenileme fırsatı bulduk. Katıldığımız programlarda vatandaşlarımızla iftar sofraları etrafında bir araya gelerek İslam kardeşliğini tattık, bir arada kardeşçe yaşamanın huzur ve sevincini doyasıya yaşadık. Şimdi de aynı his ve duygularla uzakları yakın eden, akrabalık, komşuluk, dostluk ilişkilerinin daha da pekiştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona erdirildiği Ramazan Bayramını idrak edeceğiz.
Millet olarak birlik ve beraberliğimizin daha da arttığı nice bayramlara kavuşmak dileğiyle başta Erzincanlı hemşehrilerimizin olmak üzere, Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …