28 Mart Perşembe , 2024
Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Ünlü Spor Yazarları Ünal ve Kum Erzincan’da

Ünlü Spor Yazarları Ünal ve Kum Erzincan’da

Gazeteci-Yazarlar Ömer Faruk Ünal ile M.Tahir Kum 3 günlük kısa tatillaerini geçirmek üzere Erzincan’dalar.
Spor medyasında araştırmacı gazeteciliğin en önemli isimlerinden sporx.com Mehmet Tahir Kum, Türkiye Gazetesi, Sabah Gazetesi , Haber Türk Gazetelerinde çalıştı.
TGRT, Habertürk, Lig Tv gibi bir çok televizyonda yorumculuk yapan Kum, futbol extra dergisinin de ve Sporx.com genel yayın yönetmeni olmuştur.
Genelde Türk Hakemliği hakkında yazdığı yazılar ile tanınan Erzincanlı Gazeteci-Yazar Ömer Faruk Ünal , TGRT televizyonunda da spor yorumculuğu yapıyor.
Tam bir Erzincan sevdalısı olan Ünal, zaman zaman Erzincan’a geliyor ve her geldiğinde Türkiye’de isim olmuş spor yazarlarını da Erzincan’a getiriyor.
Geçtiğimiz aylarda Haldun Domaç ile Erzincan’a gelen Ünal şimdi Ünlü spor yorumcusu sporx.com genel yayın yönetmeni M.Tahir Kum ile Erzincan’da 3 günlük tatil için Erzincan’dalar.
Gazeteci-Yazar Ömer Faruk Ünal, Erzincan’da olmanın güzel olduğunu ve misafiri Tahir Kum ‘un Erzincan misafirperverliğine hayran kalmasından ayrıca mutluluk duyduğunu belirtti.
Kum ise Erzincan’ı beğendiğini özellikle Erzincan akşamlarının serinliğine ve Erzincan halkının misafirperverliğine hayran kaldığını söyledi.
Erzincan hakemliğinin önemli ismi Spor adamı Ömer Akyürek de Ünal ile Kum’a Erzincan’da ev sahipliği yapıyor.

Diğer Haberler

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …

Tercan Halk Eğitim Merkezînden Kurs Atağı

Tercan Halk Eğitim Merkezî Müdürlüğü istihdama yönelik olarak mesleki kurslar açmaya devam ediyor. Tercan Halk …