Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Vali Yardımcısı Baştürk Üniversiteli Öğrencilerle Buluştu

Vali Yardımcısı Baştürk Üniversiteli Öğrencilerle Buluştu

Mesleki tanıtım ve bilgilendirme seminerleri sürüyor. Erzincan Üniversitesi Siyaset Toplum Kulübü ile Erzincan Kent Konseyi Gençlik Meclisi organizasyonunda yapılan seminerlere üniversiteli öğrenciler meslekler hakkında bilgiler ediniyor.
Üniversite öğrencilere yönelik yapılan mesleki tanıtım ve bilgilendirme seminerlerinin 2’ncisi Erzincan Belediyesi Konferans Salonunda yapıldı. Seminere konuşmacı olarak Erzincan Vali Yardımcısı Dede Musa Baştürk katıldı.
Seminere Erzincan Vali Yardımcısı Dede Musa Baştürk, Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Adnan Özel, Erzincan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Murat Nişancı, Öğretim görevlileri ve üniversite öğrencileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda açılış Konuşması yapan Vali Yardımcısı Dede Musa Baştürk; ”Erzincan Üniversitesi Siyaset Toplum Kulübü olarak böyle bir organizasyona imza atmış olmalarından hem onların gelecekleri açısından yapacakları oldukları işe verdikleri önem açısından güzel bir şey. Bu güzel programdan dolayı onları tebrik ediyorum. Bugün belki de sizin aranızda olan pek çok arkadaşınızın da gelecekte kamu yönetiminde görev alacağını düşünerek biraz genel devlet teorisi biraz Türk devlet geleneği içinde mülki idarenin yeri, zaman içerisindeki değişimi konusunda bilgi vereceğim. Tabi ki önemli olan talebe cevap verebilmek muhakkak sizlerin de zihninde kalbinde olan şeyler vardır. Belki birazda karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak bir sunum yapacağım. ” dedi.
Ardından sunumunu yaptı.

Diğer Haberler

Cumhur İttifakı Olarak Erzincan’da Belediyeyi Kazanacağız

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, 31 Mart Yerel Seçim sürecini değerlendirerek Erzincan’da Cumhur ittifakıyla …

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …