Home Buradasınız/ GÜNCEL Buradasınız/ Stajyer Avukatlara Seminer Verildi

Stajyer Avukatlara Seminer Verildi

Erzincan Barosu tarafından Stajyer Avukatlar için özel olarak düzenlenen staj eğitim programının ikincisi geçtiğimiz Cuma günü yapıldı.
Erzincan Barosu stajyer avukatlarına, Adliye Sarayı toplantı Salonunda Baro Başkanı Av. Adem Aktürk tarafından seminer verildi.
Baro Başkanı Av. Adem Aktürk yaptığı konuşmasında; stajyerlerimizin, kaynaşması ve tanışmasının çok önemli olduğunu, ülkemizin zor bir dönemden geçtiği bu ortamda birlik ve beraberliğimizi korumamız gerektiğini; ister hakim, ister savcı, ister kamu avukatlığı, isterseniz de serbest avukatlık olarak görev yapın; bu görevlerinizi ifa ederken öncelikle duyarlı ve sorumluluk bilinci ile hareket etmeleri gerektiğini belirtti.
TBB’nin 8-9 Ocak 1971 tarihli IV. Genel Kurulu’nda kabul edilmiş ve 26 Ocak 1971 tarihli TBB Bülteni’nde yayımlanarak yürürlüğe giren TBB Meslek Kuralları konulu eğitim proğramına Erzincan Barosuna kayıtlı stajyer avukatlar katıldı.

Diğer Haberler

Cumhur İttifakı Olarak Erzincan’da Belediyeyi Kazanacağız

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, 31 Mart Yerel Seçim sürecini değerlendirerek Erzincan’da Cumhur ittifakıyla …

Prof. Dr. Erdem Yavuz TYB’ de Erzincan’ın Kurtuluşunu Anlattı

Prof. Dr. Erdem Yavuz Yazarlar Birliğinde Erzincan’ın kurtuluşunu anlattı Erzincan Ermeni olaylarının yoğunlaştığı bir yerdi …